Kalendář Václav Toušek 2020



Titulní strana nástěnného kalendáře A3 "VÁCLAV TOUŠEK fotografuje české motivy 2020", který vydala na konci roku 2019 Agentura Reag, s.r.o. a vytiskla tiskárna Inetprint Praha.
Druhá část plánovaného triptichu - České trikolóra = modrá.

Photo & Graphic Design kalendáře © Václav Toušek.




Strana LEDEN 2020



Strana ÚNOR 2020



Strana BŘEZEN 2020



Strana DUBEN 2020



Strana KVĚTEN 2020



Strana ČERVEN 2020



Strana ČERVENEC 2020



Strana SRPEN 2020



Strana ZÁŘÍ 2020



Strana ŘÍJEN 2020



Strana LISTOPAD 2020



Strana PROSINEC 2020


Fotografie Václava Touška v tomto kalendáři pro rok 2020 jsou z lokací:

Titul: Zahrádka v Řevnicích. Leden: Ulice U kasáren, Nový Svět, Zlatá ulička v Praze. Únor: Masarykova lípa v Drahelčicích, kaplička v Úněticích, Tiché údolí, u Filipohuťského potoka. Březen: Rybník u Nového Dvora,  Milíčovský rybník Homolka, Zapomenutá vrba u Unětického potoka. Duben: Kaple Panny Marie Bolestné ve Vatěticích, Maškův mlýn u Cikánky, Smírčí kříž v Rabštejně a Chvojen. Květen: Kaštan u Úhonice, Milíčovský rybník, Botanická zahrada v Praze. Červen: Lípa a kaplička nad Hlásnou Třebaní, Jeníkovská kaple poutní cesty do Staré Boleslavi, včelí boží muka sv. Václava u Zákolan, kaplička křížové cesty Borová Lada. Červenec: Poutní cesta do Hájku a pod Točníkem. Srpen: Na Zelinkách u Bzové, Zbirožský potok, Plešivec u Vinařice. Září: Menhir nad Mořinkou, Menhir Zakletý mnich u Drahomyšle, meandry na Rokytce. Říjen: Kotlářka a Skalka v Praze, přemyslovské hradiště Budeč. Listopad: Javor a potok na Filipově Huti, Chalupské jezírko a Tetřevská slať na Šumavě. Prosinec: Nový Svět na pražských Hradčanech a dům Jana Švankmajera. 

Inspirace: Památkově chráněná území a objekty ČR, Kulturní památky ČR, Stromy roku v ČR, Chráněné a památné stromy v ČR a Jan Neruda: Prosté motivy.



Zadní strana kalendáře 2020




Nahoru / Top

Zpět na "Václav Toušek"